Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Deputatul USR de Constanța, Stelian Ion „PSD e un partid de penali. Tot ceea ce au făcut de 2 ani de zile este în sprijinul infractorilor“

ro

10 Dec, 2018 21:12 1241 Marime text
Deputatul USR de Constanța, Stelian Ion a postat în această seară pe pagina sa de Facebook un mesaj în care afirmă că "PSD e un partid de penali“. 

”De astăzi nu voi mai face nicio diferență între ei! Toți pesediștii sunt la fel. Dacă nu sunt infractori cu acte în regulă, sunt complici ai infractorilor pentru că îi ajută pe infractori și promoveaza o societate bazată pe abuzuri și furturi. Au demostrat-o pe deplin azi la CEx, în unanimitate.

Tot ceea ce au făcut de 2 ani de zile este in sprijinul infractorilor. Astăzi au decis în forul lor superior, ÎN UNANIMITATE, la solicitarea "unui coleg", ca Guvernul să dea ordonanță de urgență pentru modificarea Codului penal și a celui de procedură penală.

Domnule Președinte Iohannis, doar dumneavoastră mai puteți salva situația, participând la ședințele de guvern în care vor avea aceste proiecte pe ordinea de zi! Măcar puteți încerca." se arată în mesajul postat de deputatul Stelian Ion. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii