Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:11 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

PSD Constanţa "Demisia lui Radu Mazăre din PSD este o pierdere pentru organizaţia noastră"

ro

27 May, 2015 12:52 1331 Marime text
 
“Radu Mazăre a fost preşedintele PSD Constanţa în ultimii 12 ani. În tot acest timp a ajutat organizaţia să crească, să devină mai puternică şi a fost alături de fiecare dintre membrii ei.
 
În toată perioada în care a condus Municipiul Constanţa, a transformat oraşul nostru fundamental, administraţia condusă de el fiind un etalon la nivel naţional. Indiferent de discursurile politicianiste pe marginea situaţiei sale actuale rămân proiectele şi realizările echipei PSD de la nivelul municipiului, zecile de mii de voturi pe care le-am obţinut în ultimii 12 ani sunt mărturie a performanţei organizaţiei noastre.
 
Demisia lui Radu Mazăre din PSD este o pierdere pentru organizaţia noastră dar îi asigurăm pe constănţeni că munca noastră va continua pentru dezvoltarea Municipiului Constanţa.
 
Îi mulţumim primarului şi colegului nostru Radu Mazăre pentru performanţă administrativă, pentru echipa formată la nivelul organizaţiei noastre şi îi urăm mult succes în continuare”, se arată într-un comunicat remis redacţiei cotidianului ZIUA de Constanţa de Biroul de presă al Organizaţiei Municipale a PSD Constanţa.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii