Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:18 21 05 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decebal Făgădău participă mâine la seminarul „Constanța Aspen City Lab”

ro

11 Oct, 2017 17:21 738 Marime text
Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, participă mâine, 12.10.2017, începând cu ora 11.00, la deschiderea oficială, precum și la lucrările seminarului de politici publice „Constanța Aspen City Lab”.

„Aspen City Lab” este un program amplu, care urmărește atât aplicarea conceptului de planificare urbană prin strategii de urbanizare, infrastructură, transport sigur și sustenabil, eficiență energetică și acces la locuințe accesibile, cât și oportunitățile de investiții în aceste domenii.

Seminarul „Constanța Aspen City Lab” va fi centrat pe cele trei motoare principale de creștere economică în regiune – energie, domeniul maritim și portuar, turism -, cu scopul formării unei comunități locale de aproximativ 25-30 de lideri din sectorul public, privat, al societății civile și mediului academic, în vederea transformării municipiului Constanța și a zonei adiacente în principalul polarizator economic din regiunea Mării Negre.

La eveniment și-au anunțat participarea președintele Institutului Aspen România, Mircea Geoană, rectorul Universității „Ovidius”, Sorin Rugină, directorul general al C.C.I.N.A. Constanța, Dănuț Jugănaru, oameni de afaceri, reprezentanți ai instituțiilor publice constănțene, precum și ai mediului universitar.

„Constanța Aspen City Lab” este organizat de Universitatea „Ovidius”, în parteneriat cu Primăria, și este găzduit de Sala Senatului (A01), etaj 1, Campus, Corp A, Aleea Universității nr. 1.


 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii