Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:02 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decebal Făgădău, întâlnire de lucru cu agenții economici din stațiunea Mamaia

ro

11 Apr, 2019 16:39 1474 Marime text
 
Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, împreună cu o echipă din cadrul municipalității, a participat ieri la o nouă întâlnire de lucru cu agenții economici din stațiunea Mamaia.

Pe lângă discuțiile care s-au axat pe calitatea spațiului verde și a plajelor, irigare, curățenie, iluminat stradal sau canalizare, o problemă dezbătută a fost cea a șantierelor din stațiune și a regulilor care trebuie respectate: împrejmuire corespunzătoare, curățenie, dezinsecție și deratizare.

”Investitorii trebuie să înțeleagă că orice lucrare se desfășoară în respect față de vecini și față de turiști. Din punctul acesta de vedere, vom fi extrem de fermi”, a precizat primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău.


Nici zona de nord a stațiunii nu a fost neglijată. Circulația rutieră va fi regândită și se vor institui noi sensuri unice. ”Vom mai amenaja în partea de nord încă o parcare, față de parcarea existentă, care va fi regândită și redimensionată”, a subliniat edilul Constanței.

Aceste întâlniri, care au început în luna martie, vor avea loc și în perioada următoare, astfel încât stațiunea Mamaia să fie pregătită pentru începerea sezonului estival și problemele semnalate de agenții economici să își găsească soluționarea.
 
 
Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii