Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dan Voiculescu "Într-o bătălie trebuie sa te aştepţi că mai şi încasezi"

ro

05 Jul, 2014 19:57 1147 Marime text
O sentinţă în dosarul Institutului de Cercetări Alimentare (ICA) este aproape, după ce la ultimul termen completul de la Curtea de Apel a pus în vedere părţilor ca luni, 7 iulie, să-ţi susţină pledoariile finale, scrie reportervirtual.ro.
 
Astfel, este posibil ca luni să avem o sentinţă sau să se rămână în pronunţare pentru o dată ulterioară. Dacă Dan Voiculescu va fi condamnat, menţinându-se decizia primei instanţe de la Tribunalul Bucureşti, decizia este executorie, iar mogulul media va fi înarcerat, în ciuda cererii de strămutare a procesului, care a primit termen în septembrie, analizează sursa citată.
 
În această dimineaţă, când s-a prezentat la Poliţie, fiind sub control judiciar, măsură dispusă de procurorii DNA în noul dosar de şantaj, patronul Intact le-a declarat jurnaliştilor prezenţi, atunci când a fost întrebat dacă este pregătit pentru o condamnare: „Sunt pregătit pentru orice. Am intrat într-o bătălie, în momentul în care intri într-o bătălie, indiferent ce bătălie, trebuie sa te aştepţi că mai şi încasezi”.
 
Sursa: reportervirtual.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii