Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:19 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum va fi vremea de Revelion

ro

29 Dec, 2008 14:59 1115 Marime text

În noaptea de 28-29 decembrie s-au înregistrat temperaturi scăzute în întreaga ţară, inclusiv in Constanţa. Temperatura cea mai joasă a fost la  Întorsura Buzăului, -22 grade Cº . La Braşov erau -18 grade Cº, -16 grade la Miercurea Ciuc, la Sibiu -15 grade şi -14 grade la Predeal. La Bucureşti au fost -9 grade.

Luni, 29 decembrie vremea a fost rece, geroasă dimineaţă mai ales în nordul şi centrul ţării. Cerul a fost mai mult noros în regiunile estice, unde local a nins slab. În celelalte regiuni ale ţării înnorările au fost temporare şi numai cu totul izolat vor fi fulguieli în Oltenia şi Muntenia. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, Moldova, Barăgan şi în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -8 si 0 grade, cu aproximativ şase grade mai mici decât normalul perioadei.

Şi la Bucureşti vremea va fi rece pentru această dată. Temperatura maximă va fi în jurul valorii de -1 grad. Meteorologii spun că, în zilele următoare temperaturile vor creste puţin. De Revelion nu va ninge decât slab, în Moldova. În ianuarie, în sudul ţării vor fi zile şi cu 10 grade Celsius, în timp ce în centrul ţării temperaturile vor coborî noaptea până la -25 de grade, spun  meteorologii. Potrivit televiziunilor de ştiri, cinci persoane au murit până acum din cauza frigului în judeţul Constanta.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii