Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:51 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum s-a împărţit On Plonge Constanţa la doi ani de la decesul lui Gheorghe Oancea

ro

06 Nov, 2015 02:51 9707 Marime text
În urmă cu câteva zile a fost făcută publică Hotărârea adunării generale a asociaţilor societăţii On Plonge SRL Constanţa Ionuţ Oancea, Alexandru Oancea şi doi minori, reprezentaţi legal de Daniela Oancea Drăistaru.
În documentul la care facem referire se arată că „având în vedere decesul asociatului unic al societăţii, domnul Oancea Gheorghe, ţinând cont de certificatul suplimentar de moştenitor, capitalul social se va distribui între noii asociaţi”.


Astfel, Ionuţ Oancea, născut în anul 1974, va deţine 40% din capitalul social, Alexandru Oancea, născut în anul 1979, -35%, iar cei doi minori, prin curator special 15, respectiv 10 % din capitalul social.
Asociaţii au mai stabilit ca participarea la profit şi pierderi să fie proporţională cu părţile sociale deţinute, iar administrarea firmei să fie făcută, pe o perioadă nelimitată şi cu puteri depline, de către Alexandru Oancea şi Ionuţ Oancea.

Cine a fost Gheorghe Oancea
Reamintim că Gheorghe Oancea, un apropiat al lui Radu Mazăre, a decedat în după amiaza zilei de 16 iulie 2013, în urma unui stop cardiac, pe holurile clinicii private Iowemed.
Potrivit unei declaraţii de atunci a directorului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, doctorul Vasile Popescu, la faţa locului a fost solicitată o ambulanţă. Medicii de le ambulanţă l-au resuscitat 60 de minute, după care au declarat decesul.
Cunoscutul om de afaceri administra,a vremea aceea, firme precum Mobitom SA, On Plonge SRL, Plonge Prest Mangalia SRL, Five Holding SA.

Ce spuneau reprezentanţii Centrului Medical Iowemed
„În data de 16 iulie 2013, orele 19.20, la Centrul Medical Iowemed s-a prezentat un bărbat de 63 ani, care a fost preluat de medicul şi asistenta de gardă care, în acel moment, se aflau la recepţie. Fişa pacientului a fost înregistrată la ora 19.22. Echipa medicală aflată de gardă a demarat procedura de examinare. În acel moment,
starea pacientului a evoluat rapid, agravându-se brusc. A necesitat începerea procedurilor de resuscitare. La ora 19.25 a fost solicitată şi intervenţia Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa. La ora 19.28, a fost prezenta unitatea mobila a Serviciului de Ambulanta Judeţean Constanţa, care a colaborat permanent cu echipajul de Urgenţă Iowemed, format din ambulanţier şi asistent medical, ambii calificaţi în manevre de acordare de prim-ajutor şi de resuscitare cardiopulmonară şi cerebrală, sub directa supraveghere a medicului Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa.
După efectuarea manevrelor de resuscitare, într-un interval de aprox 60 minute, a fost declarat decesul persoanei, conform procedurilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii