Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Maraton de vaccinare anti COVID-19 în Portul Tomis din Constanța (galerie foto)

ro

22 May, 2021 15:00 2583 Marime text
  • Constănțenii și turiștii sunt așteptați sâmbătă sau duminică în Portul Tomis - Zona On plonge - unde, în autobuzul supraetajat colantat cu însemnele Capitalei Tineretului, se derulează „Maratonul de vaccinare anti Covid 19 + Testare Hepatita C".

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate/pașaport). Imunizarea se va face exclusiv cu vaccinul Pfizer.

Evenimentul, care se va desfășura pe durata a două zile, este organizat de Primăria Municipiului Constanța împreună cu echipa Constanța - Capitala Tineretului din România 2021-2022, alături de Consiliul Județean Constanța (CJC), Direcția de Sănătate Publică Constanța (DSP), Direcția Generală de Asistență Socială (DGAS), Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța, Asociația Studenților Mediciniști și Tinerilor Medici Constanța (ASMTMC), Banca Comercială Română (BCR), Radio Kiss FM și Neversea Beach.

Cetățenii sunt așteptați sâmbătă, 22.05.2021, începând cu ora 11.30 până la 20:00, iar duminică în intervalul orar 10:00-20:00.

Mai multe imagini în galeria foto.



Sursa foto: ZIUA de Constanța



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii