Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șofer drogat, depistat în trafic, în Mamaia! Începe procesul

ro

21 Feb, 2023 12:12 2095 Marime text



Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus trimiterea în judecată a unui bărbat, pentru săvârşirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, prev. și ped. de art. 336 alin. 2  C. Pen.
 
În actul de sesizare s-a reţinut în fapt că inculpatul, în iunie 2022, în timp ce afla sub influența substanțelor psihoactive (pozitiv la substanțele cocaină și cannabis, a condus un autoturism marca BMW, iar în zona hotelului On Plonge Jr. (Mamaia) a fost depistat și oprit de către un echipaj de poliție din cadrul Serviciului Rutier Constanța.
 
Recent, Judecătoria Constanța a constatat legalitatea sesizării instanţei cu rechizitoriul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa privindu-l pe inculpat, a administrării probelor şi a efectuării actelor de urmărire penală.
 
Pe cale de consecință, instanța a dispus începerea judecăţii cauzei.
 
Decizia nu este una definitivă!
 
Măsurile dispuse în cauză reprezintă o etapă a procesului penal, conform Codului de procedură penală, și nu înfrâng în niciun fel principiul prezumției de nevinovăție de care beneficiază persoanele supuse cercetărilor.

Sursă: portal instanțe de judecată și rejust.ro
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
DNA angajează! Printre condiții, minimum 18 ani împliniți
 
Concurs cu greutate la IPJ Constanța!
Se caută șef pentru Biroul Rutier

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii