Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:15 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum poti deveni maistru de marina

ro

02 Mar, 2010 17:23 4429 Marime text

scoa_mar.jpgAbsolvenţii de liceu, care îşi doresc o carieră militară, trebuie să ştie că la Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale „Amiral Ion Murgescu" a început activitatea de înscriere pentru examenul de admitere ce se va desfăşura în perioada 25 iulie - 06 august 2010.

Pentru anul de învăţământ 2010-2011, sunt scoase la concurs 44 de locuri în următoarele specialităţi: artilerie navală şi antiaeriană, arme sub apă, radio şi observare semnalizare şi electromecanică navală. Şi fete sunt aşteptate să-şi depună dosarul de admitere. Din totalul celor 44 de locuri scoase la concurs, 40 de locuri sunt pentru băieţi şi patru locuri sunt pentru fete. Tinerii interesaţi trebuie să fie absolvenţii de liceu, cu vârsta maximă de 24 de ani.

Instituţie de învăţământ postliceal, Şcoala Militară de Maiştri Militari a Forţelor Navale deţine o logistică de pregătire teoretică şi practică modernă şi adaptată cerinţelor în domeniu, ce permite însuşirea capacităţilor specifice profesiei de maistru militar, pe parcursul celor 2 ani de studii.

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Maistru pensionar 02 Mar, 2010 18:26 Sfat. Inainte sa va inscrieti in scoala sa luati legatura cu militarii mai vechi si sa cititi legislatia actuala. Multe din ce vi se spune la angajare sunt minciuni. Remuneratia nu acopera riscurile iar in ultimul timp Armata este batjocorita de guvernanti. Lasatii sasi angajeze MERCENARI.