Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cititorii ne scriu, noi semnalăm Imagini de la pasajul subteran de la gară (galerie foto)

ro

02 Mar, 2014 18:20 2786 Marime text
pasaj, gara, ziua de constanta, constantaDupă articolul legat de pasajul de la Tomis Mall, am primit pe Facebook, comentarii de la cititorii noştri despre alte situaţii similare.
Unul dintre aceştia ne-a sugerat să vedem cum arată tunelul asemănător din zona gării.
            Deşi nu se află într-o stare la fel de proastă ca cel prezentat în articolul anterior şi acest pasaj are nevoie de reparaţii şi îngrijire.
            După cum ne transmit şi cititorii noştri, nu este normal ca oamenii care plătesc taxe şi impozite să nu se poată deplasa în siguranţă în propriul oraş. Iar faptul că foarte multe persoane sunt conştiente de aceste probleme cu care se confruntă oraşul, ne arată că nu este nimic nou pentru ei.
            Dacă astfel de probleme sunt cunoscute şi chiar des întâlnite în Constanţa, trebuie să ne întrebăm de ce nu ia nimeni atitudine, de ce în atâţia ani nimeni nu a intervenit şi când o să îşi găsească rezolvare.
            Pe de altă parte ne bucurăm să vedem că locuitorii Constanţei dau în continuare dovadă de spirit civic şi că vor să participe active la ajutarea societăţii în care trăim, atenţionând cât mai multă lume legat de adevăratele defecte ale oraşului.
            Vă mulţumim pentru sugestii şi sperăm să avem ocazia să publicăm, punând în atenţie publică, cât mai multe dintre nemulţumirile dumneavoastră.
            Mulţumiri speciale domnului Glăveanu care ne-a sugerat acest articol.
            Aşteptăm în continuare ponturi, imagini şi idei de articole despre subiecte care vă preocupă sau probleme care vă frământă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii