Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE 2. Cristian Gheorghe Darie, la Tribunalul Constanţa Audiat în dosarul lui Nicuşor Constantinescu (video)

ro

04 Oct, 2016 11:07 3517 Marime text


Cristian Gheorghe Darie, fost vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a ajuns la Tribunalul Constanţa, unde va fi audiat în dosarul elicopterului căzut în Siutghiol. În cauză, Nicuşor Daniel Constantinescu, fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, a fost trimis în judecată de Andrei Bodean, procuror al Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanţa, pentru abuz în serviciu, dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, în formă continuată.

Şedinţa de judecată este programată să înceapă în câteva minute.

UPDATE 2, ora 13.01

„Din câte am discutat şi cu piloţii, şi personalul de specialitate, un elicopter, din când în când, trebuie pornit şi utilizat, cu sau fără zbor, trebuie ridicat puţin, acţiuni ce trebuie făcute de către un personal specializat pe care Consiliul Judeţean nu-l avea”, a declarat Cristian Gheorghe Darie.


UPDATE 1, ora 11.50

Şedinţa de judecată a început în aceste momente. Nicuşor Constantinescu nu a fost adus, însă a trimis un document prin care şi-a exprimat dorinţa ca la acest termen să nu fie prezent şi să fie reprezentant de avocat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii