Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cristi Ungurean a fost numit director general interimar al CFR SA

ro

08 Nov, 2017 21:16 2395 Marime text
Cristi Ungurean a preluat conducerea Companiei Naţionale de Căi Ferate CFR SA, fiind desemnat de Consiliul de Administraţie director general interimar, potrivit CFR. Marius Chiper, fostul director general, a părăsit postul la scurt timp după ce ministrul Transporturilor a anunţat că îl va demite, relatează România TV.
 
Cristi Ungurean va coordona activitatea CFR SA, compania naţională care administrează şi gestionează infrastructura feroviară publică, până la finalizarea procedurii de selecţie, conform prevederilor OUG 109/2011 privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice.

Noul director general interimar este de profesie inginer şi are o experienţă de 23 de ani în domeniul feroviar, se arată într-un comunicat al CFR SA.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Arghira minteanu 10 Nov, 2017 16:08 De ce sotiile de soti pensionari ai cfr nu au drept de pwnaie de urmas pw tot restul vietii lor si de permis calatorie cfr daca nu au virsta de pensionare noi din ce traim ptr ceau muncit sotii nostri daca nau apicat decit 2 3 luni de pensie ginditiva si la noi sotiile care ai copii ai nau cim sa munceasca avemneboie de asigurare de sanatate