Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Corpul de control al premierului a început o acțiune de documentare la Ministerul Economiei privind participarea României la SIAL Paris

ro

19 Oct, 2016 15:54 1503 Marime text
Corpul de control al premierului a început o acțiune de documentare la Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri cu privire la participarea României la Târgul industriei alimentare SIAL Paris, a anunțat, astăzi, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Liviu Iolu.
 
"E o problemă care se află (...) în atenția prim-ministrului Dacian Cioloș și, în această dimineață, Corpul de control al prim-ministrului a început o acțiune de documentare la Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri. Obiectivele acestei acțiuni de documentare sunt demersurile întreprinse de Ministerul Economiei, Comerțului și Relațiilor cu Mediul de Afaceri pentru participarea României la Târgul industriei alimentare SIAL Paris. Și anume, modalitatea de închiriere a spațiului destinat standului României, derularea procedurii de atribuire a contractului și sumele plătite pentru asigurarea participării României la Târgul industriei alimentare", a declarat Iolu, într-un briefing la Palatul Victoria.
 
Potrivit lui Iolu, concluziile, la nivelul premierului, vor veni după ce această acțiune de documentare a Corpului de control va fi gata.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii