Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:56 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii de la Scoala 1 “George Enescu”, educaţi să iubească animalele

ro

20 Oct, 2011 23:44 1303 Marime text

Initiativa apartine cadrelor didactice din Navodari care isi doresc sa cultive copiilor din oras dragostea pentru animale

Continuă campania initiata de conducerile institutiilor de invatamant din orasul Navodari prin care se doreste ca fiecare copil sa iubeasca animalele. Astfel, astazi, 20 octombrie, doua clase de la Scoala nr. 1 „George Enescu" din Năvodari au vizitat minigrădina zoologica pe care primarul Nicolae Matei o detine la resedinta sa.
Până acum, peste 80 de elevi de la insitutiile de invatamant din Navodari au vizitat mini-gradina zoologica pe care primarul Nicolae Matei o detine la resedinta sa, micutii fiind incantati ca pot vedea exemplarele de aici, cu toţii spunând că au rămas cu amintiri plăcute de la intalnirea cu necuvantatoarele.
Amintim ca initiativa apartine conducerii scolilor din oras si are ca principal scop oferirea de cat mai multe informatii cu privire la viata mai multor specii de animale. Incantati peste masura de exemplarele gasite aici, cei mici si-au manifestat curiozitatea de a afla cat mai multe informatii despre cum se hranesc, din ce familii fac parte si cum se pot adapta intr-un mediu deloc salbatic cum se intampla pe o proprietate privata. Actiunea face parte dintr-o campanie ampla, pe care reprezentantii institutiilor de invatamant doresc sa o dezvolte, si cu ajutorul careia copiii nascuti si crescuti in mediul urban sa cunoasca absolut orice informatie despre animale, sa stie cum arata si sa isi doreasca pe viitor sa ingrijeasca macar un exemplar.
De mentionat este faptul ca transportul elevilor este asigurat de Primaria orasului Navodari ca si sprijin in demararea acestei actiuni, iar in perioada urmatoare alti elevi ai scolilor generale din localitate vor vizita mini gradina zoologica amintita.

Sursa:  Gazetadenavodari.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii