Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Control la o patiserie din Constanța. Incredibil ce au descoperit comisarii CJPC Constanța. Patiseria aprovizionează două grădinițe din Constanța (galerie foto+video)

ro

08 Jun, 2018 18:15 10570 Marime text
Comisarii din cadrul Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța au efectuat astăzi un control la o patiserie din municipiul Constanța.
 
Potrivit comisarului șef adjunct al CJPC Constanța, Horia Constantinecsu, verificările au avut loc după primirea unei sesizări. În urma controlului efectuat la patiserie au fost depistate mai multe nereguli.
 
Este vorba despre produse depozitate în condiții improprii, la temperaturi de peste 27 grade Celsius, iar ingredientele astfel depozitate stau la baza unor produse cu potential periculos!
 
Procedurile de preparare sunt în condiții improprii, periculoase, neadăpostite de praf și muște, iar ustensilele folosite sunt ieșite din uzul moral și nu ar trebui să fie destinate alimentației publice.
 
Din verificări a reieșit că respectiva societate aprovizionează cu produse de patiserie Grădinițele 13 și 14, Norocel și respectiv Căsuța din Turtă Dulce din Constanța.

Conform CJPC Constanța, este vorba despre Patiseria GIX situată pe strada Dezrobirii din Constanța. 

”Pentru condiții improprii, periculoase și cu real pericol pentru sănătatea copiilor, meniuri insuficient caloric, fără logică, mâncare realizată în condiții precare, am invitat și conducerea grădinițelor la sediul nostru, pentru data de luni!” - a mai transmis comisarul șef adjunct, Horia Constantinescu. 


Sursa foto-video: CJPC Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii