Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:47 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Continuă lucrările de asfaltare pe strada Unirii și strada Baba Novac din Constanța

ro

05 Jun, 2019 17:18 2031 Marime text

Lucrările de asfaltare a zonei destinate circulației pietonale și a carosabilului de pe strada Unirii sunt pe ultima sută de metri. Angajații SC Confort Urban SRL toarnă covorul asfaltic și realizează marcajele rutiere, conform noilor reglementări din zonă.

În paralel, continuă lucrările de reabilitare a trotuarelor pe strada Baba Novac, tronsonul cuprins între strada Poporului și strada Străjerului.

„Locuitorii orașului sunt rugați să nu își parcheze autoturismele în zona în care se asfaltează și să respecte semnificația indicatoarelor rutiere, pentru a nu îngreuna intervenția utilajelor. Vă mulțumim pentru înțelegere”, transmite Primăria Constanța.

Sursă foto: Primăria Municipiului Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Robert 21 Nov, 2019 05:38 str Prelungirea Barbu Delavrancea se asfalteaza doar pe jumatate exact pînă in dreptul fabrici de înghețată Ellion!adik se asfalteaza cu dedicatie.Cei de la Tomis Park au inchis strada dinspre Euromaterna prin spatele molului Vivo tot str Prelungirea B Delavrancea pt organizare santier pt multi ani de acum.tot cu acordul Primarului