Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:08 30 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Zona Faleză Sud, ecologizată de polițiștii locali și angajații Polaris

ro

16 Feb, 2018 15:06 1716 Marime text
Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală împreună cu reprezentanți ai societății de salubrizare SC Polaris M. Holding continuă acțiunea de ecologizare din zona Faleză Sud și de depistare a persoanelor care colectează materiale reciclabile.

Acțiunea vizează îndepărtarea de pe domeniul public a deșeurilor menajere, în special peturi și alte materiale reciclabile, colectate de persoanele fără adăpost sau care răscolesc prin gunoi. Acțiuni similare se vor derula zilnic.
 

Având în vedere campania „Acționează responsabil! Atitudinea ta contează!“ solicităm cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri în care diverse persoane colectează peturi ori deșeuri reciclabile să ne acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Politiei Locale Constanta 0241/484.205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgență. Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799.606.142 cu rugămintea de a transmite fotografii faptele constatate, locul și direcția de deplasare a acestora, transmite Primăria Municipiului Constanța.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii