Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:27 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Ce avere are Florin Mocanu, șef Birou Protecție Civilă, din Primăria Constanța (DOCUMENTE)

ro

10 Oct, 2023 17:00 1234 Marime text
  • Florin Mocanu, șef Birou Protecție Civilă (PMC) , a completat în luna martie 2023 declarațiile de avere și de interese, conform cerințelor legislative în vigoare.
  • În Secțiunea Document pot fi accesate declarațiile de avere și de interese ale lui Florin Mocanu, șef Birou Protecție Civilă, în cadrul Primăriei Constanța.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Florin Mocanu, șeful Biroului Protecție Civilă, din cadrul Primăriei Municipiului Constanța.
 
La data de 6 martie 2023, Florin Mocanu a completat declarațiile de avere și de interese conform cerințelor legislative în vigoare.
 
Detalii complete despre declarațiile de avere completate în anii anteriori de către Florin Mocanu pot fi consultate în articolul
 
Declarații de avere Florin Mocanu, şef serviciu în Primăria Constanţa, deține un teren intravilan, o casă şi un autoturism (documente)
 
 
În declarația de interese din 6 martie 2023, șeful din Primăria Constanța a precizat că este membru al Sindicatului Liber al Salariaților din Administrația Publică.
 
În declarația de avere completată la aceeași dată, Florin Mocanu a menționat un teren intravilan de 298 mp, în Constanța, obținut în 2010 în baza unui contract de donație, tot atunci fiindu-i donată și o casă de locuit, tot în Constanța, de 110 mp.
 
La capitolul bunuri mobile a fost menționat un autoturism Kia fabricat în 2009, iar drepturile salariale încasate de la Primăria Constanța i-au asigurat un venit anual de 78.590 de lei.
 
Soția sa, Elena Mocanu, a realizat mai multe venituri în anul precedent, toate din drepturi salariale, fiind vorba despre sumele de 121.751 de lei – Direcția de Sănătate Publică, 42.497 de lei – Unviersitatea Ovidius Constanța, 1.152 de lei – Consiliul de Administrație al Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța și 4.315 lei de la Institutul Național de Sănătate Publică, din București.
 
De asemenea, au fost menționate și alocațiile celor doi copii.
 
În Secțiunea Document pot fi accesate declarațiile de avere și de interese ale lui Florin Mocanu, șef Birou Protecție Civilă, în cadrul Primăriei Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Declarații de avere
Ce avere și ce interese are Horia Marius Căliminte, consilier în Primăria Constanța, consilier personal al primarului Chițac, membru în CA-ul Confort Urban SRL (DOCUMENTE)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii