Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Zeci de amenzi, aplicate persoanelor care ofereau cazare de pe marginea străzii

ro

31 Jul, 2018 15:49 1462 Marime text
Poliţiştii localli constănţeni au luat în vizor persoanele care oferă cazare în zona bulevardelor Alexandru Lăpușneanu, Aurel Vlaicu dar și bulevardul Mamaia, inclusiv staţiunea Mamaia.

În perioada 17.07.2018-30.07.2018, Direcția Generală Poliția Locală Constanța a organizat și desfășurat o acțiune pentru combaterea practicilor nelegale în ceea ce privește intermedierea serviciilor de cazare realizate de către persoane fizice neautorizate în perimetrul cuprins între Bulevardul Alexandru Lăpușneanu, Bulevardul Aurel Vlaicu și Bulevardul Mamaia (inclusiv statiunea Mamaia).


În perioada menționată au fost aplicate 48 amenzi contravenționale în valoare totală de 24.000 lei.

"Pe această cale lansăm un avertisment ferm fata de toți cei care abordează efecutarea activităților de prestări servicii prin închirierea bunurilor imobile în vederea obținerii de foloase materiale în mod ilicit, că reacția Directiei Generale Poliția Locală Constanța va fi una pe măsura", menţionează DGPL Constanţa.

Acţiuni similare vor continua până la restabilirea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea unor astfel de acte și de fapte exercitate fără îndeplinirea condițiilor stabilite de lege, mai precizează DGPL Constanţa.

Sursă foto: DGPL Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii