Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanţa. Tânăr aflat sub influenţa substanţelor interzise, depistat de poliţiştii locali. Au intervenit şi medicii (galerie foto)

ro

04 Oct, 2018 14:54 2529 Marime text
Joi, în jurul orelor 10.45, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, care se ocupau cu siguranța și fluența rutieră în zona Spitalului Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța, au sesizat faptul că un bărbat din municipiul Constanța, în vârstă de 26 de ani, era într-o stare vădită de agitație și prezenta răni în zona capului.

Tinând cont de faptul că persoana în cauză era într-o stare euforică, având un comportament specific celor care consumă substanțe intersize prin faptul că era incoerent si avea tulburări de echilibru, s-a procedat la interceptarea acesteia  și efectuarea unui control corporal sumar, ocazie cu care asupra sa au fost gasite 8 plicuri transparente, din plastic, conținând o materie vegetală de culoare verde, susceptibilă a fi substanță cu efect psihoactiv, informează DGPL Constanţa.

La fața locului, la solicitarea politiştilor locali, s-a prezentat și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Constanța în vederea acordării primelor îngrijiri medicale și care a constatat faptul că nu este necesară transportarea tânărului la unitatea sanitară.

În speță s-au întocmit actele de constatare ale infractiunii şi s-au predat către unitatea de poliţie competenta material pentru continuarea cercetărilor, precizează DGPL Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii