Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Muncitori fără echipament de protecție, depistați de polițiștii locali. Ce amenda a primit operatorul economic

ro

23 Apr, 2018 15:40 1429 Marime text

În cursul zilei de azi, polițiștii locali au facut verificări în Cartierul constănțean Faleză Nord unde au constatat că lucrătorii unei persoane juridice -subcontractantă efectuau lucrări intervenții pe domeniul public din Strada Pescarilor fără a purta echipament de protecție corespunzător inscripționat cu numele societății din care face parte, fapt pentru care societatea a fost sancționată contravențional cu suma de 1.000 lei.

Aceeși persoană juridică a fost sancționată contravențional cu suma de 2.500 lei pentru neîndeplinerea obligației privind evacuarea în totalitate a pământului rezultat din săpătură direct în mijloacele de transport și neîmprejmuirea zonei de intervenție cu gard de protecție inscripționat cu mesajul „Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”.

”În momentul încheierii proceselor verbale de sancționare și constatare a contravenției, reprezentantului legal i s-a adus la cunoștință prevederile Capitolului VII, articolul 25 din H.C.L 189/2017”, precizează DGPL Constanța.

Amenzile pentru operatorii economici care nu respectă legea sunt între 1.000 lei și 2.500 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii