Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:24 12 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. Ministrul Mihai Fifor, vizită la sediul Comandamentului Flotei. Ce a declarat acesta (galerie foto)

ro

16 Jun, 2018 12:40 2014 Marime text
Ministrul Apărării Naționale, Mihai Fifor, a vizitat astăzi împreună cu șeful Statului Major al Forțelor Navale, viceamiralul Alexandru Mîrșu, sediul Comandamentului Flotei de la Constanța, aflat în prezent într-un amplu proces de reabilitare. Ministrul a dat asigurări că sediul, un simbol pentru orașul Constanța, va fi reabilitat în cel mai scurt timp.
 


”Am vizitat astăzi, împreună cu șeful Statului Major al Forțelor Navale, viceamiralul Alexandru Mîrșu, superbul sediu al Comandamentului Flotei, aflat în prezent într-un amplu proces de reabilitare.

Cu o istorie de aproape 140 de ani, clădirea monumentală, construită cu rafinament în stil neoclasic, este un simbol nu doar al Marinei Militare, ci și al Constanței.

L-am asigurat pe liderul marinarilor militari de întregul sprijin, atât prin asigurarea fondurilor, cât și prin soluții pentru parcurgerea tuturor etapelor procedurale și administrative, pentru ca lucrările să fie finalizate în cel mai scurt timp.

Îmi doresc să putem asista cât mai curând posibil la tradiționalele ceremonii de Ziua Marinei din sediul pe deplin funcțional al Comandamentului Flotei și nu de pe o terasă provizoriu amenajată.

Din păcate, acest lucru nu va fi posibil în acest an (deși ar fi fost extraordinar, având în vedere că suntem în plin Centenar al Marii Uniri), dar ceea ce putem cu siguranță să facem este să scurtăm la maximum posibil intervalele de acțiune.

Marinarii militari, constănțenii și toți turiștii care vizitează vechiul Tomis așteaptă cu siguranță să admire strălucitorul sediu fără schele și șantier”, a scris Mihai Fifor pe pagina sa de Facebook.


Sursă foto: Facebook/ Fifor Mihai

Ti-a placut articolul?

Comentarii