Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:04 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța. 78 de permise de conducere, reținute pentru nerespectarea semnalelor acustice și luminoase ale ambulanței

ro

20 Jul, 2018 18:25 2690 Marime text

Zeci de șoferi au rămas fără permis de conducere după ce nu au acordat prioritate ambulanțelor aflate în misiune, pe raza municipiului Constanța.

În baza Planului comun de acțiune pentru prevenirea implicării conducătorilor de ambulanțe în accidentele rutiere și creșterea gradului de siguranță a pacienților, realizat între Departamentul pentru Situații de Urgență și Inspectoratul General al Poliției Române, în perioada lunilor martie- iulie 2018, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat patru acțiuni, pe raza municipiul Constanța, transmite IPJ Constanța.

În urma activităților desfășurate, polițiștii constănțeni au reținut 78 de permise de conducere pentru nerespectarea semnalelor acustice și luminoase ale autovehiculelor din cadrul Serviciului de Ambulanță.

Pe parcursul celor patru acțiuni desfășurate, au fost instruiți 246 de conducători auto, din cadrul S.M.U.R.D., Serviciul Județean de Ambulanță, respectiv Serviciile Private de Ambulanță, cu privire la respectarea normelor rutiere.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii