Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:01 16 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferinţă, sâmbătă seara Traian Băsescu, bilanț la final de mandat

ro

19 Dec, 2014 14:41 828 Marime text
Traian Băsescu pleacă, duminică, de la Cotroceni, după 10 ani de mandat. Cu o zi înainte de a-i preda ştafeta lui Klaus Iohannis, Băsescu îşi va face bilanţul, într-o conferinţă, ce va avea loc sâmbătă, la Palatul Cotroceni.

Administraţia Prezidenţială a anunţat că, sâmbătă, 20 decembrie, Traian Băsescu va susține începând cu ora 18.00, o conferință de presă.

Preşedintele ales, Klaus Iohannis, şi actualul şef al statului, Traian Băsescu s-au întâlnit, miercuri, la Palatul Cotroceni, pentru un schimb de informaţii privind funcţia prezidenţială.

Klaus Iohannis şi Traian Băsescu s-au întâlnit pentru a discuta despre preluarea mandatului de către președintele ales.

Întâlnirea, anunţată anterior de către Klaus Iohannis pe pagina sa de Facebook, a început la ora 17:00 şi s-a încheiat puţin după ora 18:00.

"În această seară, m-am întâlnit la Palatul Cotroceni cu președintele în exercițiu, Traian Băsescu, pentru un schimb de informații legate de funcția prezidențială pe care o voi prelua duminică, 21 decembrie, după învestirea de către Parlament. Mă voi reîntâlni cu Președintele Băsescu duminică, tot la Cotroceni, cu prilejul ceremoniei festive prin care se va face transferul de putere”, a scris ulterior Iohannis pe Facebook.

Klaus Iohannis va depune duminică, la ora 12.00, în plenul comun al Senatului României și al Camerei Deputaților, jurământul de învestitură, iar la ora 13.00, la Palatul Cotroceni va prelua oficial mandatul de președinte al României de la președintele Traian Băsescu.

Ti-a placut articolul?

Comentarii