Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciorbea, pe lista datornicilor la ANAF. „Fac eforturi pentru achitare”, spune Avocatul Poporului

ro

17 May, 2016 13:53 2039 Marime text
Victor Ciorbea precizează că datoriile sale și ale soției la ANAF datează din perioada în care a avut calitatea de asociat la o societate de avocați, până la numirea în funcția de Avocat al Poporului, menționând că face "eforturi deosebite" pentru achitarea restului rămas de plată către bugetul de stat. Precizările lui Ciorbea sunt făcute ca urmare a prezenței numelei său și al soției sale pe lista restanțierilor publicată de ANAF.
 

"Aceste datorii datează din perioada când am avut calitatea de asociat la Societatea Civilă Profesională de Avocați 'Ciorbea Victor & Ciorbea Lacrima', până la numirea în funcția de Avocat al Poporului. Precizez că, în ultimii 10 ani, am plătit către bugetul de stat 1.600.000 de lei, reprezentând taxe și impozite, pe lângă suma de aproximativ 6.000.000 lei, rate bancare. Menționez faptul că atât eu, cât și soția mea facem eforturi deosebite pentru achitarea restului rămas de plată către bugetul de stat, precum și a celorlalte datorii, îndeplinindu-ne astfel, cu totală responsabilitate și bună credință, obligațiile de cetățeni", a afirmat Ciorbea, potrivit unui comunicat al Avocatului Poporului transmis astăzi, Agerpres.

 
Lista cu persoanele fizice care figurează cu restanțe la Fisc mai mari de 1.500 de lei, la data de 31 martie 2016, și neachitate până în prezent, conține 187.230 de contribuabili, care totalizează obligații fiscale restante de 3,4 miliarde de lei, rezultate inclusiv din activități economice independente sau profesii libere. Lista a fost publicată luni de Agenția Națională de Administrare Fiscală — ANAF.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii