Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:59 15 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chestionar privind reabilitarea Cazinoului, pus la dispoziția cetățenilor de Primăria Constanța

ro

15 Feb, 2018 16:56 1197 Marime text
Primăria municipiului Constanţa supune atenţiei persoanelor interesate Chestionarul privind reabilitarea clădirii istorice Cazinoul municipiului Constanța.
 
Cetățenii interesați pot obţine mai multe informaţii cu privire la această clădire emblemetică şi pot răspunde la întrebările din chestionar până la 28.02.2018, accesând link-ul: https://www.emsidian.w3mt.biz/w/YcqEgsYS1Rn2z8926Ob4LP6Q.
 
Link-ul poate fi deschis și de pe site-ul Primăriei municipiului Constanța, secțiunea Transparență decizională, de pe site-ul Serviciului Public de Impozite şi Taxe Constanţa, precum și de pe paginile de Facebook: www.facebook.com/PrimariaConstanta/ și www.facebook.com/spitct.ro/.

Chestionar:
 • Considerați oportună reabilitarea Cazinoului Constanța prin:
 1. Bugetul de stat (Compania Națională de Investiții - așa cum este în prezent)
 2. Împrumuturi (Primăria municipiului Constanța să se împrumute de la bănci)
 
 • Cazinoul Constanța ar trebui deschis publicului pe toată durata anului, indiferent de anotimp?
 1. DA
 2. NU
 
 • Sunteți de acord ca o parte din activitățile asigurate în interiorul Cazinoului, să fie generatoare de venit pentru a acoperi cheltuielile sale de funcționare și de mentenanță?

 

 1. DA
 2. NU
 • Alegeți minimum patru (4) funcțiuni, din lista următoare, care ar putea fi asigurate în interiorul Cazinoului, astfel încât să se adreseze unui public cât mai larg, pe toată perioada anului
 1. Bibliotecă
 2. Muzeu
 3. Centru expozițional
 4. Centru comunitar
 5. Sală de concerte, teatru, cinematecă
 6. Cafenea, ceainărie, cofetărie
 7. Spații dedicate copiilor, ateliere de creație
 8. Restaurant, PUB, Bar
 9. Cazino
 10. Other...

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii

 • Luci 18 Feb, 2018 11:22 Foarte tare! Dacă " Cazinoul din Constanța" va primi altă destinație... cum se va numi? Vom merge să împrumutăm o carte de la Cazino!? Poate mâine poimâine bem o bere și luăm masa la Muzeul de artă. Această clădire este celebră tocmai prin faptul că a fost unul dintre cele mai importante cazinouri din Europa. Nu credeți că batem câmpii cu destinația lui? La un Cazinou poți să servești și masa pentru că ai și restaurant, poți să faci și o expoziție de artă pentru că ai clienți cu bani, poți face orice pentru că spațiul îți permite să le ai pe toate. Nu-i așa? Ia să spună cei care au fost înainte în acest locaș dacă nu am dreptate. Iar de produs bani nici o altă destinație nu poate produce mai mult decât un Cazino. Aștept 300000 de like-uri! 😘😀