Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune RATC Constanţa despre greva spontană din această dimineaţă

ro

16 Sep, 2013 10:41 3282 Marime text

În urmă cu scurt timp, RATC Constanţa a trimis un comunicat de presă potrivit căruia: „RATC Constanţa îşi cere scuze călătorilor că datorită grevei spontane a conducătorilor auto şi a altor salariaţi nu a putut să execute cursele planificate. Până la soluţionarea situaţiei, vă rugăm să nu aşteptaţi inutil în staţiile mijloacelor de transport în comun ale regiei”.

Comunicatul de presă este semnat de directorul general, Ovidiu Cristian Tănase şi de Marius Brătulescu, şef şerviciu în cadrul Regiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • veronica 17 Sep, 2013 14:06 acesti soferi muncesc 12 ore la volan,cu salariu de mizerie, nicaieri in uniunea europeana nu exista atata bataie de joc ca in Romania iar Mazare sa nu mai zica ca l-au santajat bieti soferi sa se duca el sa munceasca in locul lor sa mai lase distractiile si sportul pt ca acesti soferi nusi permit asa ceva si mai sunt si bolnavi de coloana, la o varsta destul de tanara de atata stat la volan,primarul nu are alta treaba si asi mentine sanatatea pe banii publici,mai scoate cateva pensionare la restaurant care il pupa si uite asa asi face reiting si castiga voturile.
  • veronica 16 Sep, 2013 22:44 orice faceti va rugam sa puneti anunt chiar in statii,nu ne civilizam deloc firar sa fie sa stie si tot prostul ca faceti greva.