Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:02 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Caz șocant în București. O femeie a fost agresată și tâlhărită în liftul din imobilul în care locuiește. Incredibil cum a acționat suspectul

ro

23 Nov, 2018 16:55 1008 Marime text
Joi, 22 noiembrie a.c., poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani, arestat în altă cauză,  bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de tâlhărie asupra unui femei. 
 
Potrivit Poliției Capitalei, ancheta a fost declanşată de o plângere penală în care o femeie reclama că în data de 29 august a.c., o vecină de a sa a fost victima unei tâlhării, în liftul imobilului de domiciliu.
 
Poliţişti din cadrul Secţiei 3 au demarat investigaţiile, iar la data de  22 noiembrie  a.c. a fost identificat un bărbat în vârstă de 34 de ani, în prezent arestat în altă cauză, bănuit de comiterea faptei.

”În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, în sarcina acestuia s-a reţinut că la data de 29 august a.c. în jurul  orei 14.00, bănuitul ar fi urcat în lift împreună cu partea vătămată,  iar după ce a blocat ascensorul, ar fi lovit-o,  după  care ar fi  deposedat-o de lănțișorul  pe care îl purta la gât. Ulterior, bărbatul a deschis ușa liftului și a împins victima pe palierul blocului, unde a fost găsită de vecina sa.
În urma loviturilor primite, persoana vătămată a necesitat pentru vindecare 14 zile de îngrijiri medicale”- au precizat polițiștii.

Cercetările sunt continuate  sub  supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, cu bărbatul arestat în altă cauză.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii