Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
15:24 27 02 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Carmen Dan participă la reuniunile organizate sub egida Președinției Române a Consiliului UE, la Bruxelles și Luxemburg

ro

05 Jun, 2019 22:03 412 Marime text
Ministrul afacerilor interne, Carmen Dan, participă în perioada 6-7 iunie a.c. la reuniunile organizate sub egida Președinției Române a Consiliului Uniunii Europene, la Bruxelles și Luxemburg.

Astfel, în data de 6 iunie, la Bruxelles, ministrul afacerilor interne va prezida, alături de comisarul european pentru migrație, afaceri europene și cetățenie, Dimitris Avramopoulos, Conferința privind cooperarea UE-Africa.

În aceeași zi, va participa la briefingul pentru organizarea Consiliului JAI, susținut împreună cu Secretariatul General al Consiliului, comisarii europeni Dimitris Avramopoulos, și Julian King și cu delegația Finlandei, țară care va prelua Președinția Rotativă de la România.

În data de 7 iunie , ministrul român al afacerilor interne va participa, la Luxemburg, la semnarea Planului de Acțiune Europol-Frontex împreună cu Catherine de Bolle, director executiv Europol, Fabrice Leggeri, director executiv FRONTEX și cu domnii comisarii europeni Dimitris Avramopoulos, și Julian King.

Tot la Luxemburg, în aceeași dată, ministrul Carmen Dan va prezida reuniunea Consiliului JAI, ultima din mandatul României la Președinția Consiliului Uniunii Europene.

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii