Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:51 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cântăreaţa Anca Pop este femeia care a plonjat cu maşina în Dunăre. Artista a murit înecată

ro

18 Dec, 2018 08:59 5255 Marime text
O maşină a căzut în Dunăre, în zona localităţii Sviniţa din judeţul Mehedinţi, iar la volan se afla cântăreaţa Anca Pop în vârstă de 34 de ani.

Tânăra a pierdut controlul volanului din motive încă neelucidate. Potrivit unor surse din Poliţie, documentele găsite în maşină sunt pe numele Ancăi Pop.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi ai Poliţiei Judeţene Mehedinţi, maşina a plonjat în Dunăre în dreptul comunei Sviniţa, la viaductul Sviniţa, într-o zonă fără parapet.

Reprezentanţii ISU Mehedinţi au anunţat ulterior că scafandrii au scos din autoturism o femeie decedată şi nu au mai fost gasite alte persoane în autoturism. 

Artista Anca Pop s-a născut la 22 octombrie 1984, la Moldova Nouă.  Anca Pop era cunoscută şi dupa numele de scenă "Shamanca".

Anca Pop lansat albumul său de debut omonim la data de 12 iulie 2017 în Japonia, care include discurile single: „Free Love”, „Super Cool”, „Ring Around”, „Loco Poco” și „Ederlezi”. 

În 2008, a ajuns să cunoască muzicianul iugoslav, Goran Bregović, și a participat ca și compozitoare la două dintre piesele celui de-al treisprezecelea său album de studio, Champagne for Gypsies.


Sursă foto: Facebook/ Anca Pop
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii