Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câinii au făcut descoperirea macabră A bătut un bărbat, l-a ținut fără mâncare până a murit și l-a îngropat

ro

18 Jun, 2015 23:22 1438 Marime text
Mihai Ignat, un tânăr din Galați, a fost arestat preventiv, fiind acuzat că a bătut un bărbat de 57 de ani şi l-a ţinut într-o încăpere fără mâncare timp de trei zile, iar când a văzut că acesta a murit l-a îngropat, cu ajutorul unui minor, în apropierea unei ferme din comuna gălățeană Grivița. Cadavrul a fost scos la suprafaţă de câini la începutul acestei luni. Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului Tribunalului Galaţi, Liliana Istrate, principalul suspect în cazul morţii bărbatului de 57 de ani, care lucra la ferma respectivă, este doar Mihai Ignat, un tânăr de 21 de ani.
Istrate a declarat, astăzi, că din cercetările făcute până în prezent a reieşit că este vorba despre o faptă care a avut loc în luna martie, la ferma din comuna Griviţa, când Mihai Ignat l-a lovit de mai multe ori pe bărbat cu genunchiul în zona abdomenului, apoi cu palmele peste faţă, pe motiv că victima ar fi consumat alcool şi nu ar fi dat de mâncare la animale. Ulterior, potrivit anchetatorilor, bărbatul de 57 de ani a fost dus într-o încăpere, iar timp de trei zile nu i s-a dat mâncare şi nici nu a primit îngrijiri pentru rănile suferite, astfel că acesta a decedat.
La începutul lunii iunie, câinii din zona fermei, atraşi de miros, au scos la suprafaţă cadavrul bărbatului, iar cel care a sesizat poliţiştii despre descoperirea macabră a fost chiar tatăl lui Mihai Ignat, proprietarul fermei. Acesta le-a spus anchetatorilor că în perioada în care a decedat bărbatul de 57 de ani, el era plecat din ţară. La rândul său, tânărul a justificat dispariţia victimei, spunând că aceasta a părăsit ferma şi nu s-a mai întors. Când a văzut că bărbatul a murit, Mihai Ignat i-a solicitat ajutorul unui adolescent în vârstă de 16 ani, care a săpat o groapă în zona unor grajduri din apropierea fermei, pentru a ascunde cadavrul.
Mihai Ignat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru omor, în urma unei decizii a Tribunalului Galaţi, la solicitarea Parchetului. Totodată, adolescentul de 16 ani este cercetat în libertate pentru favorizarea infractorului.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii