Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:17 29 11 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Al doilea weekend cu „Seri de teatru la Pontul Euxin”

ro

11 Aug, 2020 14:14 9206 Marime text

„Serile de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, continuă, pentru al doilea weekend consecutiv, în zona Amfiteatru din Parcul Tăbăcărie.
Vestea bună este că de data aceasta weekend-ul începe de joi seară, astfel încât publicul va avea parte de patru seri de teatru la Pontul Euxin.
 
Joi, 13 august, de la ora 21.00, este programată comedia „Cum se duce totul dracu`”, după un „Crize”, de Mihai Ignat, cu Ioana Chelmuș și Florin Frățilă în distribuție.
 
Vineri, 14 august, de la ora 21.00, pasionații de teatru îi vor revedea pe cei doi actori, Ioana Chelmuș și Florin Frățilă, în „Ce vine după”, o comedie de Mihai Ignat.

Sâmbătă, 15 august, începând cu ora 21.00, constănțenii sunt invitați la o altfel de comedie „Carpathian Garden”, de Radu Iacoban, cu Tudor Aaron Istodor și Radu Iacoban în distribuție.

Cel de-al doilea weekend al „Serile de teatru la Pontul Euxin” se va încheia duminică, 16 august, de la ora 21.00, cu... „Happy end”, de Zsolt Poszgai, în regia lui Alexandru Bogdan, cu Tudor Aaron Istodor și Raluca Aprodu.

Intrarea este liberă cu respectarea tuturor măsurilor privind prevenirea răspândirii COVID-19.
Accesul în spațiul destinat publicului se realizează cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului, adică de la ora 20.30. 

Întâlniri sub genericul „Seri de teatru la Pontul Euxin” se desfășoară,în fiecare weekend,  începând de la ora 21.00, în perioada 7 august-6 septembrie.
Proiectul „Seri de teatru la Pontul Euxin”, ediția a II-a, este organizat de Oțeleanu Ioana Cătălina PFA și finanțat de Primăria Municipiului Constanța. Valoarea totală a proiectului este de 333.500 lei.

„Seri de teatru la Pontul Euxin” este un proiect de interes general, finanțat din fonduri nerambursabile. Manager de proiect este prof. univ. dr. Daniela Vitcu.

 
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii