Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:45 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bogdan Chirieac este de partea DNA-ului în denunțul împotriva lui Mazăre

ro

16 Sep, 2014 00:04 2762 Marime text
Invitat în această seară la Antena 3, în emisiunea "La ordinea zilei", analistul politic Bogdan Chirieac a declarat că este de partea DNA-ului ăîn decizia luată împotriva primarului municipiuluI Constanța, Radu Mazăre.
 
"Sunt de partea DNA - ului pentru că a acționat în baza unei legi, aprobată de majoritatea parlamentară, articolul 276, despre care am impresia că ni s-a promis că va fi scos prin Ordonanță de Urgență. Dacă nu ar fi existat acel articol, DNA-ul nu ar fi avut de ce să-l dea în judecată pe Radu Mazăre. Eu, dumneavoastră (n.r. Dana Grecu) sau Radu Tudor putem fi dați, în baza acestui articol, în fiecare seară, în judecată. Poate să-ți dea pușcărie de la trei luni la un an pentru că noi comentăm pe marginea justiției", a comentat analistul în cadrul emisiunii, potrviti DCNews.ro.
 
Menționăm că DNA a făcut, astăzi, plâgere penală împotriva lui Radu Mazăre, iar denunțul a fost înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, edilulțșef al Constanței fiind acuzat că a făcut presiuni asupra justiției.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii