Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat surprins de polițiștii locali din Constanța în timp ce descărca deșeuri pe un teren viran din Inel II. Ce măsuri au luat agenții

ro

13 Jun, 2018 09:48 1014 Marime text
Polițiștii locali din cadrul Serviciului Control Protecția Mediului al Direcției Generale Poliția Locală Constanța acționează atât din oficiu, cât și la solicitarea cetățenilor pentru pentru menținerea unui mediu curat și sănătos în municipiul Constanța.

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Constanța, în data de 06.06.2018, o persoană fizică a fost amendată contravențional cu suma de 400 de lei pentru descărcarea dintr-o autoutilitară a unor deșeuri inerte pe un teren viran de pe strada Nicolae Milescu din cartierul constănțean Inel II.

”De asemenea, conducătorului autoutilitarei  i s-a dispus măsura complementară de ridicare a deșeurilor depozitate nelegal în termen de 48 de ore. Pe această cale, reamintim persoanelor fizice/juridice obligația legală de a depozita deșeurile numai în locuri special amenajate, în caz contrar, riscă să răspundă contravențional” - au transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii