Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie RAJA. Vezi unde şi cât durează

ro

20 Nov, 2013 17:54 2405 Marime text

In cursul acestei zile a fost programata executarea unei lucrari de reabilitare a conductei principale de alimentare cu apa, cu diametrul de 600 mm.
Pentru executarea lucrarilor, SC RAJA SA a anuntat oprirea apei potabile pentru partea de sud a orasului, in intervalul 07,00 - 21,00.
Lucrarea a fost finalizata mult mai repede, astfel ca in jurul orei 14,00 s-au facut primele manevre de vane si s-a reluat alimentarea cu apa pe conducta. In jurul orei 16,00, cand conducta a inceput sa intre sub presiune, in zona intersectiei dintre Soseaua Mangaliei cu strada Pandurului, una din imbinarile dintre doua tuburi a cedat din cauza vechimii, conducta fiind montata si data in folosinta in 1962.
Imediat, la fata locului au ajuns mai multe echipe de interventie dotate cu toate utilajele necesare.
Pentru efectuarea reparatiilor s-a oprit din nou alimentarea cu apa, fiind afectati consumatorii din partea de sud a orasului, cartierele Km 5, Km 4-5, CET, Anda, Poarta 6 si zona  de la iesire din Constanta inspre Agigea. 
Lucrarile de reparatii sunt mult ingreunate pentru ca in zona sunt mai multe cabluri subterane de alimentare cu energie, motiv pentru care toata sapatura se realizeaza manual.
RAJA asigura toti abonatii afectati de aceasta avarie ca echipele de interventie vor face tot ce este omeneste posibil pentru finalizarea lucrarilor si reluarea furnizarii apei potabile in aceasta noapte.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii