Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:00 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism BMW model X5 radiat din circulaţie, descoperit în Portul Constanţa

ro

18 Nov, 2015 12:29 1625 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat în Portul Constanţa un cetăţean român care conducea un autoturism marca BMW model X5, înmatriculat în Olanda, radiat din circulaţie.
 
Ieri, în jurul orei 11.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanţa au oprit pentru control un autoturism marca BMW model X5, cu numere de Olanda, condus de un tânăr, în vârstă de 26 de ani. În urma verificărilor, s-a descoperit că autoturismul figurează ca fiind radiat din circulaţie din data de 9 noiembrie.
 
Conducătorul auto, domiciliat în judeţul Constanţa, a declarat că a împrumutat autoturismul de la o rudă, fără a cunoaşte faptul că maşina este radiată din circulaţie.
 
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea îm circulaţie sau conducerea pe drumurile publice a unui autoturism neînmatriculat sau neînregistrat” şi „conducerea  pe drumurile publice a unui autoturism cu numere de înmatriculare retrase sau fără drept de circulaţie în România”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii