Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:35 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autostrăzile A1, A2 şi A3 nu au contracte de deszăpezire. Explicaţia CNAIR

ro

13 Oct, 2016 18:07 2201 Marime text
Autostrăzile A1, A2 şi A3, care leagă Bucureştiul de Piteşti, Constanţa, respectiv Ploieşti nu au finalizate acordurile-cadru privind activitatea de deszăpezire din sezonul de iarnă 2016-2017, informează România TV. Aproape toate celelalte drumuri mari din ţară au procedura finalizată.
 
Astfel, astăzi, la sediul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a avut loc o şedinţă cu toţi factorii responsabili din companie referitoare la programul de „Întreţinere curentă pe timp de iarnă 2016 - 2020". A fost analizat stadiul de semnare a acordurilor cadru pentru activitatea de deszăpezire, stocurile materiale cât şi inventarierea utilajele proprii din dotare.
 
„Le-am cerut tuturor să fie pregătiţi, să se conformeze programului operativ stabilit. La această dată, cu toate că mai avem pe stoc 100.000 tone sare, am reluat procedura de achiziţie publică şi cred că vom avea mai mulţi ofertanţi astfel încât să putem încheia contractul şi la iarnă să nu avem probleme.

Direcţiile regionale au ca misiune verificarea stării utilajelor de deszăpezire, pentru ca acolo unde nu sunt încă semnate acorduri - cadru, şi situaţia o impune, să se poată interveni cu promptitudine. Săptămâna viitoare voi avea cu toţi colegii din ţară prima video-conferinţă şi am aşteptarea ca toate direcţiile regionale să fie organizate cu utilaje, materiale şi personal deservent", a declarat Cătălin Homor, director general CNAIR SA, conform România TV.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii