Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:12 20 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ASMV organizează proiectul „Fumusețea zâmbetului” în Constanța

ro

25 May, 2015 22:23 649 Marime text
 
Asociația Studenților și Medicilor Voluntari (ASMV) organizează proiectul „The beauty of smiling”(„Fumusetea zâmbetului”) din dorința de a cuprinde încă o ramură a medicinei și anume medicina dentară.  
         
Prin această activitate se dorește atragerea atenției asupra importanței unui zambet sănătos!
 
„Sunt multe persoane care se confruntă cu probleme dentare și evită să zâmbească. Este important primul contact cu o persoană, în zilele noastre se pune accentul pe prima impresie, pe aspect!”, au precizat reprezentanții ASMV.
 
Activitatea se va desfășura pe parcursul a trei ore  începând cu ora 14.00 în cadrul magazinului Carrefour Constanța pe data de 31 mai.  
 
În cadrul activității se vor realiza sesiuni de informare, se va amplasa un birou de informare unde persoanele vor găsi materiale informative, vor putea viziona spoturi despre importanța sănătății orale pentru un zâmbet frumos, va fi amenajat un atelier pentru copii, unde ei vor putea sa coloreze și să se joace.          

„Cu ajutorul sesiunii de informare vor avea loc discuții libere, prezentări despre sănătatea orală, membrii voluntari ai ASMV vor informa tinerii, vom împărți pliante și vom invita oamenii să ne răspundă la întrebările din chestionarul pe baza căruia se va realiza un studiu, iar cu ajutorul fotografiilor și flyerelor vom promova acest proiect. Pentru a impresiona și a realiza un impact favorabil, vom realiza un mini studio foto și vom invita trecătorii să se fotografieze cu recuzita noastră. În  urma acestui proiect vom ajuta tinerii să înțeleagă importanța sănătății orale și vom realiza satisfacția sufletească de a face încî o datî ceea ce ne place: a fi voluntar!”, au mai precizat reprezentanții ASMV. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii