Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fumuseţea zâmbetului

ro

01 Jun, 2015 09:24 1035 Marime text
Echipa ASMV își dorește creșterea nivelului de educație medicală în rândul tinerilor din Constanta , fapt pentru care Asociația Studenților și Medicilor Voluntari  a realizat astazi o noua activitate in cadrul proiectului ‘The beauty of smiling/Frumusetea zambetului’ prin care a sarbatorit Ziua internationala a copilului!
 
            Activitatea a avut loc pe parcursul a 3 ore  începând cu orele 14 în cadrul magazinului Carrefour Constanta pe data de 31.05.2015.    
            În cadrul activității s-au realizat sesiuni de informare, s-a amplasat un birou de informare unde persoanele au găsit materiale informative, au putut viziona spoturi despre importanța sanatatii orale pentru un zambet frumos, copii au participat la un atelier de colorat si jocuri interactive, iar la sfarsit au primit mere.
           Pentru a impresiona si a realiza un impact favorabil, am realizat un mini studio foto si am  invitat trecatorii sa se fotografieze cu recuzita noastra.
 
            Un zambet frumos inseamna un zambet sanatos!!!
            In  urma acestui proiect vom ajuta tinerii sa inteleaga importanta sanatatii orale si vom realiza satisfactia sufleteasca de a face inca o data ceea ce ne place: a fi voluntar!
 
       Cu acest scop tinerii voluntari au realizat sesiuni de informare în rândul tinerilor cu privire la voluntariatul medical și ce înseamna să faci voluntariat în cadrul ASMV. Asociația a luat ființă în 2007 și este o organizație care promovează competența si performanța. ASMV se adresează atât studenților și cadrelor medicale  cât și tinerilor din afara ariei medicale, prin campanii de informare și prevenție.
 
 

Departament Voluntari ASMV
Voluntar.asmv@gmail.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii