Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:54 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunț de la Oil Terminal SA către acționarii societății

ro

24 Oct, 2017 15:50 1213 Marime text
Societatea Oil Terminal SA informează acționarii cu privire la faptul că hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor nr. 17 adoptată în data de 18.10.2017 nu a fost înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lânga Tribunalul Constanța întrucât un acționar a formulat cerere de intervenție împotriva înregistrării acesteia, dosarul fiind trimis spre competența soluționare către Tribunalul Constanța.

”Reamintim că prin hotărârea Adunării Generale Ordinare a Acționarilor nr. 17/18.10.2017 au fost revocați din calitatea de administratori Bectemir Hermina și Barbu lonuț, în locul acestora fiind aleși Caracostea Cătălin Mihail și Dragomir Cristinel Nicolae.

Prin urmare, până la soluționarea litigiului de către instanța de judecată, administratorii rămași înregistrați la ORC, a căror semnatură este opozabilă făță de terți art. 7 din legea 359/2004 ) sunt: Gheorghe Cristian-Florin ( președinte CA), Costreie Toma-Bogdan, Andrei Ovidiu-Aurelian,  Cononov Paul, Cimpeanu Nicolae, Bectemir Hermina și Barbu lonuț”, se arată în raportul publicat de Bursa de Valori București.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii