Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajatorii vin şi la Constanţa Tânăr, fără experiență, dar cu permis de conducere? Te-aşteaptă salarii de peste 1000 de euro pe lună

ro

17 Jul, 2015 07:38 1985 Marime text
 
O companie din Timișoara angajează tineri fără experiență care să aibă permisul de conducere categoriile C+E pentru a lucra pe TIR în Comunitatea Europeană, notează Capital.ro.

Chiar dacă angajatorul nu cere experiență de lucru în domeniu, candidații trebuie să aibă permisul de conducere și atestatul profesional pentru transportul de marfă. Pentru cele 50 de joburi puse la bătaie vor fi avantajate persoanele care cunosc limba engleză și germană.

Programul de lucru este de cel puțini șase săptămâni deplasare în statele europene, urmate de cel mult două săptămâni de odihnă acasă. Conform anunțului de recrutare postat pe un site de specialitate, remunerarea se face în funcție de performanțe. Însă, conform datelor din piață, un șofer pe TIR care lucrează în țară are un salariu de 400-500 euro pe lună, în timp ce un șofer profesionist în Comunitatea Europeană câștigă între 1.000 și 1.500 euro pe lună.

Interviurile de angajare vor avea loc în lunile iulie și august în orașele Timișoara, București, Deva, Iași, Buzău și Constanța.

Sursa: Capital.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii