Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angajată a unui supermarket din Constanța, agresată în timpul serviciului. Victima a ajuns la spital

ro

12 Mar, 2019 12:40 2718 Marime text
O angajată a unui supermarket din Constanța a ajuns la Spitalul Județean Constanța după ce a fost agresată în timpul serviciului de o paresoană necunoscută. 

Potrivit ITM Constanța, în data de 9 martie 2019, ora 17.30 la magazinul Kaufland a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui angajat.

”În timpul programului de lucru, lucrătoarea de 52 de ani a fost agresată de către o persoană necunoscută. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale. Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către SC KAUFLAND ROMÂNIA SC în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau în cazul în care  se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz” - au transmis reprezentanții ITM Constanța. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii