Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:17 22 05 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Andrei Baciu, ministrul Sănătăţii, retras deja din guvernul Cioloş?

ro

15 Nov, 2015 19:45 1016 Marime text
Tânărul Andrei Baciu, noul ministru al Sănătăţii, ar putea fi retras din Guvern după ce în presă au apărut anumite informații despre el și poze sexy, spun surse politice.

În presă au apărut însă imagini cu tânărul în vârstă de 29 de ani, acesta pozând chiar şi în lenjerie intimă. În 2010, Andrei Baciu s-a numărat printre cei mai sexy români, potrivit unui top publicat pe site-ul farabarbati.ro. "1,85m în înălţime şi un corp dumnezeiesc. Iar privirea. Oh... privirea lui te duce cu gândul la frumuseţile clasice ale Hollywood-ului, iar atitudinea de bad-boy afişată ne înmoaie genunchii, la propriu. E frumos tare băiatul asta şi după ce termină de colindat prin lume, îl aşteptăm înapoi acasă. Fetele, ştiu de ce!", aşa era descris Baciu în acel articol.

Baciu a fost descris de premierul desemnat Dacian Cioloş drept "un tânăr medic chirurg, cu experienţă în străinătate, dar şi experienţă în managementul spitalicesc". El a absolvit în urmă cu patru ani Facultatea de Medicină din Bucureşti şi a lucrat doi ani în chirurgie cardiovasculară în cel mai mare spital din Rouen, Franţa. De un an şi jumătate s-a întors în România unde a lansat, împreună cu liberalul Cristian Buşoi, o campanie pentru drepturile pacienţilor.
 
Este preşedintele Asociaţiei SOS Drepturile Pacienţilor, cea care a lansat împreună cu liberalul Cristian Buşoi o campanie pentru drepturile pacienţilor, prezenţa atât prin afişe stradale cât şi la diverse televiziuni.
Andrei Baciu a terminat Facultatea de Medicină în Bucureşti în 2011. În prima jumătate a acestui an a urmat un program de 4 luni de formare în management spitalicesc la Şcoală Naţională de Sănătate Publică din Bucureşti. În domeniul managementului sanitar experienţă să mai include un program de formare la Open University din Marea Britanie, finalizat în iulie 2014.
 
Andrei Baciu a terminat liceul militar din Albă Iulia în urmă cu zece ani. Din ianuarie 2012 până în martie 2012 a fost rezident în secţia de chirurgie cardiacă a Spitalului Fundeni, apoi a lucrat doi ani în acelaşi domeniu că medic rezident în Spitalul Universitar din Rouen, Franţa, unde a fost implicat şi în studii de cercetare internaţionale. Andrei Baciu a urmat la Rouen cursuri unde i-a avut formatori pe profesorii Litzler şi Cribier, două nume cunoscute în chirurgia cardiovasculară.
 
Din august 2014 a revenit în România unde a efectuat stagii de chirurgie generală la Spitalul Universitar din Bucureşti şi de chirurgie toracică la Institutul "Marius Nasta". Andrei Baciu are 28 de ani. Vorbeşte engleză şi franceză. sursa foto: libertatea

Ti-a placut articolul?

Comentarii