Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Demnitari din Guvernul Cioloș, eliberați din funcție la cerere. Cine sunt aceștia

ro

04 Jan, 2017 22:51 2715 Marime text
Mai mulți demnitari din Guvernul Cioloș - secretari de stat și consilieri din stat - au fost eliberați din funcție, la cerere, potrivit deciziilor publicate, miercuri seara, în Monitorul Oficial.

Au fost, astfel, eliberați din funcție, la cerere, Emanuela Althamer, Ioana Ursu și Marius Ionuț Ungureanu — secretari de stat în Ministerul Sănătății, Sorana Rodica Baciu — secretar de stat la Cancelaria Primului Ministru, Gabriela Raluca Popovici — secretar de stat la Ministerul Consultare Publică și Dialog Civic.

De asemenea, s-a constatat încetarea de drept a raporturilor de serviciu a lui Adrian Frantz Kalapis — secretar general la Ministerul Comunicațiilor și pentru Societatea Informațională. Livia Stan — secretar la Ministerul Sănătății, și Cristina Ecaterina Coruț — secretar general la Ministerul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, și-au încetat și ei raporturile de serviciu.

Au mai fost eliberați din funcție, la cerere, consilierii de stat Elena Maria Gheorghiu, Dan Flaviu Nechita și Liviu Iolu — Cancelaria Primului Ministru.

sursa foto: www.wall-street.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii