Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

André Rieu, al zecelea concert aniversar în Cinema Cityplex din Tomis Mall, Constanţa

ro

08 Oct, 2014 16:57 2041 Marime text
André Rieu va concerta sâmbătă, 25 octombrie. Evenimentul mondial va fi transmis în Constanta, începând cu ora 19.00, la Cinema Cityplex din Tomis Mall la etajul patru în sala trei şi în reluare, vineri, 31 octombrie, la ora 19.00.

Constănţenii vor viziona concertul în condiţi tehnice deosebite. Piaţa medievală Vrijthof din Maastricht este transformată într-o scenă incredibil de pitorească pentru concertul în aer liber al lui André Rieu şi al faimoasei sale orchestre „Johann Strauss“, va fi proiectată  pe marele ecran la Cityplex Tomis Mall Constanţa, acesta devenind „poarta de intrare“ în piaţa din Maastricht unde fiecare dintre dumneavoastră poate fi prezent la evenimentul artistic al anului alături de alte mii de spectatori europeni.

„Regele Valsului“ va concerta alături de orchestra sa, formată din 60 de muzicieni, care va prezenta un program pentru toate vârstele: cunoscute arii de operă, teme clasice interpretate în manieră proprie cu har şi umor, cântece minunate din toata lumea interpretate de prestigioşi invitaţi, spectacol de lumini, dansuri, artificii şi multe surprize.

Eveniment mondial transmis prin satelit în cinematografele din întreaga lume, Concertul André Rieu Maastricht 2014 marchează aniversarea a zece ani de concerte tradiţionale André Rieu chiar in oraşul său natal Maastricht.

André Rieu a devenit faimos pe plan internaţional, având peste 2,5 milioane de CD-uri şi DVD-uri vândute în ţara sa natală, Olanda, şi peste 20 milioane în întreaga lume. Un artist complet, şi-a dorit şi a încercat mereu să aducă o notă personală în interpretarea muzicii clasice, astfel încât să devină cât mai accesibilă pentru publicul larg.

Biletele se pot achiziţiona în avans de la caseria cinematografului, preţul fiind de 15 lei. Concertul va ţine aproximativ 3 ore.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii