Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anchetă cu multe necunoscute Ce ipoteze au polițiștii în legătură cu bărbatul găsit fără suflare în mijlocul străzii la Lumina

ro

26 Feb, 2015 08:07 1273 Marime text
Un bărbat de 45 de ani a fost găƒsit pe mijlocul drumului, în localitatea Lumina, iar trupul sau era plin de lovituri.
 
Toate datele i-au făcut pe agenți să se gândească la un accident. De altfel, la câțiva metri de corpul victimei a fost descoperită și o mașină avariată, ce părea într-adevăr implicată într-un eveniment rutier.
 
Inițial, nici urmă de șofer. Acesta a fost identificat repede, dar susține că nu l-a omorât el pe bărbat.
 
Trupul bărbatului plin de sânge a fost zărit de câțiva localnici care au sunat la 112. Omul nu mai respiră însă.
 
El a fost găsit mort pe mijlocul drumului, iar la câteva sute de metri polițiștii au descoperit și o mașină, așa că au toate motivele să creadă că este vorba despre un accident rutier cu fugă de la față locului.
 
„Aflându-se întins pe carosabil, bărbatul a fost călcat efectiv cu roțile din partea dreaptă de un autovehicul. Urmează să stabilim împrejurările în care persoană a ajuns să fie întinsă pe carosabil", a declarat comisarul Ciprian Sobaru, de la Serviciul Rutieră Constanța, citat de stirileprotv.ro.
 
N-a durat mult și oamenii legii au descoperit și o mașină, abandonată la câțiva metri de locul în care a fost găsit mort bărbatul.
 
Polițiștii l-au identificat repede și pe șofer. Acesta a recunoscut în cele din urmă că a trecut cu mașină peste un om. Dar a susținut că victimă era întinsă pe șosea și nu a observat-o. Ar fi plecat de la față locului, spune bărbatul, pentru că intrase în stare de șoc.
 
Anchetatorii iau în calcul și variantă că victimă a fost lovită de un alt autoturism. Între timp, și șoferul care a recunoscut că a dat peste bărbat cu automobilul este cercetat penal, pentru că nu a anunțat incidentul la poliție.


Sursa: stirileprotv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii