Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep confirmă ce a spus Ilie Năstase „Am probleme”

ro

10 May, 2015 19:47 1395 Marime text
 
Eliminarea rapidă a Simonei Halep de la Madrid a fost considerată de fostul mare tenismen Ilie Năstase dovada că tenismena româncă are o problemă, scrie dcnews.ro. 

Eliminată în turul 1 la Madrid, Simona Halep nu își mai permite încă un pas greșit și la Roma. Locul 2 în WTA, Simona Halep, a spus, astăzi într-o conferință de presă: „Sunt foarte fericită, dar am şi nişte probleme pentru că am pierdut devreme la Madrid. Mă simt bine, dar trebuie să muncesc şi mai mult, să lupt mai mult în timpul meciurilor şi cred că sunt puţin departe de felul în care ar trebui să joc meciurile importante". 

Simona Halep a admis că nu s-a obișnuit cu trecerea de la hard pe zgura.

„În acest moment, nu mă simt foarte bine pentru că n-am avut multe meciuri. Încă mai am nevoie de partide pentru a-mi atinge cel mai înalt nivel. Îmi place zgura, îmi place la Roma, am avut rezultate foarte bune aici. Nu simt niciun fel de presiune că sunt numărul 2 în lume, mai ales că am mai fost. Încerc doar să mă concentrez pe ce se întâmplă în teren şi să muncesc tot mai mult", a declarat Simona Halep, într-o conferință de presă. 

În plus, Simona Halep se plimbă cu bodyguardul după ea, după amenințări cu moartea. 


Citește și ANUNȚUL LUI ION ȚIRIAC. SIMONA HALEP ARE PROBLEME MEDICALE



Sursa: dcnews.ro
Sursa foto: looktv.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii