Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:30 13 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aleşii locali PNL se vor abţine de la vot în şedinţa CLM de mâine. Vezi despre ce proiect este vorba şi ce contestă liberalii? (documente)

ro

22 Mar, 2018 19:15 957 Marime text
Mâine este şedinţă de Consiliu Local Municipal la Constanţa.  Consilierii locali municipali ai PNL se vor abţine să voteze proiectul de HCL nr.72 de pe ordinea de zi care face referire la îndreptarea erorii materiale din planul de reglementări aferent PUZ aprobat prin HCL nr.51 din 2012 privind aprobarea Planului Urbanistic Zonal pentru teritoriul situat în municipiul Constanţa, delimitat de strada Sarmisegetuza, strada Ştefan cel Mare , Bulevardul Tomis, strada Răscoala din 1907, teren în suprafaţă de 15.949 de mp, proprietatea unor persoane fizice şi juridice. Proiectul îl are ca iniţiator pe primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău.
Prin vocea vicepreşedintelui pe probleme juridice, de administraţie publică şi ordine publice a Biroului Municipal al PNL Constanţa, Bogdan Baraţă, liberalii anunţă că prin abţinerea de la vot, contestă instrumentul prin care administraţia publică locală încearcă să se spele pe mâini de o situaţie pe care tot ea a generat-o. Practic, spun liberalii, proiectul de pe ordinea de zi echivalează cu o anulare de PUZ şi reclamă faptul că în cadrul proiectului nu se motivează cum se îndreaptă eroare materială.  
Vă aremintim, în luna februarie a acestui an, Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului din cadrul Primăriei Constanţa a avut pe ordinea de zi solicitarea emiterii a trei certificate urbanism privind construirea unui imobil 2S+P+15E - locuinţe colective pe strada Răscoala 1907 nr. 28. Iniţiatorul investiţiei este SC Euro Plast Group SRL, prin reprezentant Sabit Daniş.
Viitorul imobil de 15 etaje va fi ridicat pe strada Răscoala 1907 nr. 28. Terenul are suprafaţa de 669 mp şi este liber de construcţii. Vecinătăţile terenului sunt: la nord - proprietate CL Constanţa, la sud - proprietate RA Poşta Română, la est - proprietate privată. Terenul pe care se propune realizarea investiţiei este proprietatea beneficiarului Euro Plast Group SRL, conform contractului de vânzare-cumpărare nr. 989/21.02.2003.


Euro Plast Group SRL, în datele Registrului Comerţului  

Înfiinţată în anul 2002, firma are sediul social în municipiul Constanţa. Capitalul social subscris, de 400 de lei, integral vărsat, este compus din 40 de părţi sociale. Valoarea unei părţi sociale este de 10 lei. Euro Plast Group SRL este controlată de Ghiulser Eserghep, născut pe 27.11.1966, în Medgidia, şi Ali Danis, născut pe 21.04.1971, în Zonguldak, Turcia, fiecare cu 50% din capitalul social. Printre activităţile secundare se numără: fabricarea plăcilor, a foliilor, a tuburilor şi a profilelor din material plastic; fabricarea articolelor de ambalaj din material plastic; fabricarea articolelor din material plastic pentru construcţii; producţia de profile obţinute la rece; fabricarea de construcţii metalice şi părţi componente ale structurilor metalice; construcţia de poduri şi tuneluri; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii, etc.

În secţiunea "documente" puteţi citi în integralitate proiectul de HCL contestat de liberalii constănţeni şi iniţiat de primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău.

Citeşte şi: Bloc de 15 etaje pe strada Răscoala 1907 din Constanţa. Cine îl face (document)
https://www.ziuaconstanta.ro/stiri/imobiliare/bloc-de-15-etaje-pe-strada-rascoala-1907-din-constanta-cine-il-face-document-650818.html?print
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii