Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alegeri la termen în PSD Constanța Felix Stroe, despre relația cu Liviu Dragnea

ro

03 Feb, 2019 20:02 2965 Marime text
În perioada următoare, în mai multe filiale ale PSD din țară vor fi organizate alegeri pentru desemnarea conducerilor, care să pregătească alegerile europarlamentare.

Cu toate că, în presa centrală a fost la un moment dat vehiculat și numele organizației de la Constanța, președintele PSD Constanța, Felix Stroe, prezent la CEX, neagă acest lucru.

Președintele PSD Constanța, Felix Stroe a declarat pentru ZIUA de Constanța, pentru a pune capăt speculațiilor, că "În filiala de la malul mării alegerile vor fi abia anul viitor, la termen. Atât eu, cât și președintele executiv al filialei, Decebal Făgădău  avem o relație excelentă cu Liviu Dragnea",  a declarat Președintele PSD Constanța, Felix Stroe . 


Se pare că Felix Stroe, fost ministru al Transporturilor și-a normalizat relația cu Dragnea, după ce președintele de la Constanța a făcut la un moment dat notă discordantă, atunci când a votat pentru susținerea lui Mihai Tudose, pe atunci premier, acum proaspăt membru Pro România - Pro Ponta.

Felix Stroe este convins că va fi rezolvată și problema alocării bugetare, solicitată de primarii PSD. 

În 11 filale PSD vor fi organizate în următoarea perioadă alegeri pentru o nouă conducere. Printre acestea se numără: București, Brăila, Caraș Severin, Dâmbovița, Ialomița, Călărași, Sibiu, Brașov, Cluj, Timiș, Iași.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii